Izvedbeni projekat : Sarajevski stan toplog interijera

Prostor je redefinisan i napravljen je koncept otvorenog plana koji je čest je u našim domovima, riječ je o kuhinji, trpezariji i dnevnom boravku koji su povezani u jedan jedinstveni prostor. Odraz je to funkcionalizma i prilagođenosti savremenom načinu stanovanja. Stvorili smo interijer jedinstvene atmosfere, a u obje prostorije je ušlo znatno više svjetla pa se čine znatno većim.

Toplina u kuhinjskom dijelu stana je donesena sa odabirom materijala, drvena radna ploča i drvene police. Drvo kao materijal se ponavlja i na trezarijskom stolu I stolicama.

Trpezarija je centralno postavljena u prostoru između dnevnog boravka i kuhinje i prilikom ulaska u dnevnu zonu prvo što je uočljivo.

U stanu su još dvije prostorije,noćna zona sa dvije spavaće jedinice, dečija i roditeljska soba, koje su prilagođene zahtjevima korisnika.

Prije i poslije nas:

Privacy Preference Center