Izvedbeni projekat stana u centru Zagreba

Veliki dnevni boravak je organizovan tako da izpunjava sve potrebe porodice. Podjeljen je u tri dijela: prostor za sjedenje, dječiji prostor za igru i radni prostor sa malom bibliotekom. Cijeli stan je uokviren terasom i ima velike staklene površine što omogućava osunčanost prostora tokom cijelog dana.

Prema željama klijenata stan je projektovan u svijetlim i prozračnim tonovim i modernom stilu, dok je koloritnost unesena zanimljivim umjetničkim djelima i detaljina.

Napravljene su male tlocrtne izmjene, tj. dodani su pregradni zidovi kojima je odvojen ulazni dio od kuhinje i “walk-in closet” u roditeljskoj sobi.

Sav pločasti namještaj od kuhinje do ormara je projektovan da udovolji protrebama korisnika stana.

Prije i posle nas:

© 2020 shapes & figures. Design by <pixerize>

Privacy Preference Center